A medvehagyma egyedi ízével és jótékony hatásával kiegészült mustárkülönlegesség. Kiváló csemege, amely megbolondít mindent, amibe csak belekerül legyen az hús-, zöldségétel vagy pástétom.
Aromás és kissé csípős.
Tartósítószert, adalékot, ízfokozót nem tartalmaznak.
A több, mint 200 éves családi receptúra garanciája a mindig kiváló minőségnek. A mustár az egyik legrégibb fűszernövény. Már az ókori Mezopotámiában, Egyiptomban és a Római Birodalomban is ismerték, és többek között a hús tartósítására használták.
A mustár az egyik legcsodálatosabb fűszernövényünk, melynek étrendi- és egészségre gyakorolt jótékony hatásai mellett nem utolsó sorban különleges íze az, amely oly népszerűvé teszi évezredek óta a világ minden táján. A mustármagnak több előnyös élettani hatása is van. Ezt az teszi lehetővé, hogy az ásványok és a vitaminok a szokottnál nagyobb mennyiségben fordulnak elő benne. A mustármag fogyasztása kedvező az egészségi állapotra.