Üdvözöljük webáruházunkban! 

Fermentált sárgabarack ecet Elfogyott.

Fermentált birsalmaecet.

Termelő: Csúzi Pince.

100% sárgabarackecet, 5-8% közötti savtartalommal.

A sárgabarackot kíméletesen cefrézzük, majd a kierjedés után a leszűrt sárgabarackbort beoltjuk a saját ecetsav baktérium kultúránkkal. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjük és palackozzuk.

Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns-, flavonoid- és ásványi anyag (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, magnézium és vas) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. A ázsiai konyha különösen kedvelt ecettípusa.

2 400 Ft
Egységár: 9 600 Ft/liter
Részletek

Kiszerelés: 250 ml/ üveg

 

 

Adatok
Cikkszám:
product_050
Tömeg:
250 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek